Građevinski centar MB * Adresa: Bruski put bb, 37000 Kruševac, Srbija Broj telefona: +381 (0) 63 69 76 85, +381 (0) 37 481 304 mail: gcentarmb@gmail.com Web adresa: www.gradjevinskicentarmb.com

MAT WOOD ACRYL YMER V


Proizvođač: Matox
Dostupnost: Dostupno
Naziv: Mat Wood Acryl Ymer V
Lakovi
Pakovanje: 3kg

Mat Wood Acryl je polu-sjajna boja na vodenoj bazi, za drvene površine i za metalne površine koje su zaštićene od rđanja ili su već bile bojene.Pozovite za cenu

Podeli:

Mat Wood Acryl je polu-sjajna boja na vodenoj bazi, za drvene površine i za metalne površine koje su zaštićene od rđanja ili su već bile bojene. Mat Wood Acryl pruža odličnu zaštitu od vremenskih uslova i UV zračenja. Ovo je akrilna boja koja zadržava nijansu, sjaj i elastičnost na duži period. Mat Wood Acryl je deo Mix sistema i može se tonirati u mnogo nijansi.


Specifikacija:
• Razblaživanje: Voda
• Površine: spoljašnje
• Mešanje(pre rada): 2-3 min
• Minimun: +5°C
• Sjajnost :20 polumat/*polusjaj
• Potrošnja : 4-8 m²/L
• Vreme sušenja: 2-4 sata suvo na dodir,24-32 sata suvo za naredni sloj
• Nanošenje: četka, valjak, sprej

Boju dobro promešati (do dna), pre upotrebe. Temperatura okoline i temperatura površine je takođe važna. Ne bojiti ispod +5°C. Površina mora biti čista, sa dobrom prionljivošću, suva i otprašena.

Stare površine potrebno je tretirati na odgovarajući način, da bi se uklonili ostaci stare boje. Oprati sredstvom za čišćenje, isprati vodom i dobro osušiti. Krajeve drveta, sastave i novo drvo treba tretirati prajmerskim uljem ili prajmerom. Grubo drvo takođe treba prajmerisati u dva sloja. Metalne površine moraju biti zaštićene od rđe. Pre nanošenja Mat Wood Acryla, prajmeri moraju dobro da se osuše.


Boju nanositi u nekoliko tankih slojeva, dopuštajući da se svaki sloj dobro osuši. Na prethodnom bojenim površinama, preporuka su najmanje dva sloja. Ne bojiti u debljem sloju nego što je potrebno za dobro pokrivanje.

Boju nanositi valjkom, četkom ili prskanjem. Izbegavati bojenje tokom dugog perioda hladnog i vlažnog vremena, i izbegavati bojenje po toplom vremenu i suncu. Površine bojene ovim proizvodom mogu da se peru odgovarajućim fasadnim deterdžentom. Izbegavati jaka, alkalna sredstva za čišćenje, jer mogu imati negativan uticaj na boju. Pravilno nanet sistem sa prajmerskim uljem i predbojom, načniće površinu bojenu Mat Wood Acryl-om otpornu na duži period.


Ostali proizvodi


Nazad na proizvode

Građevinski centar MB Bruski put bb, 37000 Kruševac, +381 (0) 63 69 76 85, +381 (0) 37 481 304, gcentarmb@gmail.com www.gradjevinskicentarmb.com