Građevinski centar MB * Adresa: Bruski put bb, 37000 Kruševac, Srbija Broj telefona: +381 (0) 63 69 76 85, +381 (0) 37 481 304 mail: gcentarmb@gmail.com Web adresa: www.gradjevinskicentarmb.com

MAT LACK - PANEL LACK


Proizvođač: Matox
Dostupnost: Dostupno
Naziv: Mat Lack - Panel lack
Lakovi
Pakovanje: 3kg

Mat Lack je bezbojni lak na vodenoj bazi namenjen za unutrašnju upotrebu na drvenim panelima, na zidovima ili plafonima.Pozovite za cenu

Podeli:

Mat Lack je bezbojni lak na vodenoj bazi namenjen za unutrašnju upotrebu na drvenim panelima, na zidovima ili plafonima. Pogodan je za novo i za ranije farbano drvo. Takođe je pogodan za nameštaj i ostale drvene panele sa srednje visokim zahtevima otpornosti površine, kao i za kamen ili ciglu kao unutrašnje dekoracije.


Specifikacija:
• Razblaživanje: Voda
• Površine: spoljašnje
• Mešanje(pre rada): 2-3 min
• Minimun: +5°C
• Sjajnost :15 polumat
• Potrošnja : 6-10 m²/L
• Vreme sušenja: 1-2 sata
• Nanošenje: četka, valjak, prskanjem

Mat Lack ostavlja jaku i dobro popunjenu površinu. Može da izdrži kućne hemikalije i masti. Održava prirodni izgled drveta sa polumat površinom. Deo je MIX sistema za toniranje.


Boju dobro promešati (do dna), pre upotrebe. Temperatura okoline i temperatura površine je takođe važna. Ne bojiti ispod +5°C. Površina mora biti čista, sa dobrom prionljivošću, suva i otprašena. Stare površine potrebno je tretirati na odgovarajući način, da bi se uklonili ostaci stare boje. Zaštiti podove i nameštaj pre početka bojenja.


Nezaštićeno (neobrađeno) drvo mora da se grundira sa tankim slojem Panellack-a. Nakon toga blago obrusiti da bi se oslobodili drvenih vlakana i onda obrisati površinu krpom.

Naneti 1-2 sloja nerazređenog Mat Lack -a. Ako se koristi kolorisani Mat Lack , nanesite prvo kolorisani lak a preko toga kao završni sloj bezbojni Mat Lack.


Ostali proizvodi


Nazad na proizvode

Građevinski centar MB Bruski put bb, 37000 Kruševac, +381 (0) 63 69 76 85, +381 (0) 37 481 304, gcentarmb@gmail.com www.gradjevinskicentarmb.com