Građevinski centar MB * Adresa: Bruski put bb, 37000 Kruševac, Srbija Broj telefona: +381 (0) 63 69 76 85, +381 (0) 37 481 304 mail: gcentarmb@gmail.com Web adresa: www.gradjevinskicentarmb.com

BETOPAINT


Proizvođač: Matox
Dostupnost: Dostupno
Naziv: Boje za zidove spoljašnje Betopaint
Boje za spoljašnje zidove
Pakovanje: 3kg

Paropropusna mat boja na vodenoj bazi za spoljnu upotrebu na materijalima sa mineralnim sastojcima (malter, beton, cigla itd.).Pozovite za cenu

Podeli:

Paropropusna mat boja na vodenoj bazi za spoljnu upotrebu na materijalima sa mineralnim sastojcima (malter, beton, cigla itd.). Može se koristiti i za unutrašnje prostorije koje su izložene vlažnosti. Ima dobru pokrivnu moć, što znači da se površina pokriva sa malom količinom boje, a naneti sloj je maksimalno paropropustan. Čak i soli mogu da prodru kroz naneti sloj boje. Ako soli ne prodru kroz boju one će ostati ispod nanetog sloja. Soli održavaju vodu i kada je hladno vreme naneti sloj boje može ispucati, kada se ta boja zaledi.


Specifikacija:
• Razblaživanje: Voda
• Površine: spoljašnje
• Mešanje(pre rada): 2-3 min
• Minimun: +5°C
• Sjajnost :3 mat
• Potrošnja : 6-8 m²/L
• Vreme sušenja: 1-2 sata suvo na dodir, 2-4 sata suvo za sledeći sloj, 24-32 sata suvo
• Nanošenje: četka, valjak, prskanje

Boju dobro promešati (do dna), pre upotrebe. Temperatura okoline i temperatura površine je takođe važna. Ne bojiti ispod +5°C.

Površina mora biti čista, sa dobrom prionljivošću, suva i otprašena. Stare površine potrebno je tretirati na odgovarajući način, da bi se uklonili ostaci stare boje. Oprati sredstvom za čišćenje, isprati vodom i dobro osušiti. Naneti prajmer, Mat Prime ST.


U kombinaciji sa Mat Primom ST, kreira se veoma siguran površinski sloj boje koji odvodi vodu iz fasade iako u isto vreme ne dozvoljava vodi da prodre ispod. Deo je Mix sistema i može se tonirati u mnogo nijansi.


Boju nanositi na zid punim valjkom i kada se odradi deo površine, izjednačiti nanošenje u jednom pravcu.

Ne bojiti u debljem sloju nego što je potrebno za dobro pokrivanje. Boju nanositi bar u dva sloja kako bi se postigla puna pokrivnost, valjkom, četkom, ili, nakon razblaženja, prskanjem.


Ostali proizvodi


Nazad na proizvode

Građevinski centar MB Bruski put bb, 37000 Kruševac, +381 (0) 63 69 76 85, +381 (0) 37 481 304, gcentarmb@gmail.com www.gradjevinskicentarmb.com